algemene informatie
Wilt u uw pup iets aanleren of afleren?

Wilt u een hond die (veel) kunstjes kan of wilt u een hond die zich keurig gaat gedragen?


Wilt u een rustige enthousiaste hond of een drukke enthousiaste hond?

Gaat u regels stellen om ongewenst gedrag te voorkomen of gaat u regels invoeren om het op te lossen?

Gaat u uw pup belonen voor wat hij goed doet of gaat u wat lekkers aanbieden om iets gedaan te krijgen?

Mag uw pup beslissen wat hij mag doen of maakt u die keuze voor hem?

Krijgt uw pup juist meer vrijheid bij gewenst gedrag of gaat u dit beperken bij ongewenst gedrag?

Wie gaat uw pup trainen en wie gaat uw pup opvoeden?

Als u deskundige antwoorden wilt op deze vragen en op zoek bent naar een leerzame cursus, geef u dan op voor een puppycursus volgens NORM. Wij begeleiden u graag.
De puppycursus volgens NORM is een cursus waarin u veel gaat leren en ontdekken, maar vooral zelf ook veel gaat doen! Volgens NORM leren wij u hoe u uw pup kunt trainen zodat deze u gaat begrijpen en vertrouwen.
U kunt starten met de puppycursus als uw hond de tweede enting heeft gehad. Om u en uw pup de juiste aandacht te kunnen geven, bestaat de groep uit maximaal zes honden. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig eerst zonder uw pup naar een les te komen kijken. U kunt dan onze cursus ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De kijkles is gratis. De kosten bedragen 99,80 euro  voor 10 lessen (incl. btw en inschrijfgeld). U betaalt bij ons geen  lidmaatschap.

Cursusdagen:
Woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend

Locaties:
Deventer en Bathmen.
Indien u geïnteresseerd bent in onze puppycursus, kunt u zich telefonisch of per e-mail aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Beste pupeigenaar,

In Nederland heeft ongeveer één op de acht huishoudens een hond. Al deze honden leven met het gezin in huis, worden uitgelaten in parkjes, begeven zich in het verkeer en krijgen te maken met spelende kinderen en andere honden. Om uw pup hier op de juiste manier mee om te laten gaan, is een goede opleiding noodzakelijk.