algemene informatie
Trainen met je hond is leuk en ontspannend!
Hond blij, baasje blij, iedereen blij!
Beste hondeneigenaar,

Voor iedereen die zijn hond goed heeft gesocialiseerd en keurig heeft opgevoed, is het leuk en ontspannend om met je hond te gaan trainen. Trainen met je hond is leerzaam en een leuke, sportieve bezigheid. Wat trainen zo leuk en interessant maakt, is dat het altijd iets leuks en positiefs oplevert. Hond blij, baasje blij, iedereen blij! Je kunt thuis met je hond gaan trainen, maar dit kan natuurlijk ook onder begeleiding op onze hondenschool. Op onze hondenscholen in Deventer en Bathmen bieden wij zeer gevarieerde en uitdagende hondentrainingen aan. Tijdens deze trainingen leert u uw hond door tunnels rennen, door paaltjes te slingeren en over hindernissen heen springen. Uiteraard komen ook de zit- en ligoefeningen in verschillende variaties aan bod.
Hondentraining volgens NORM is voor iedereen die een hond heeft die ouder is dan een jaar en sociaal gedrag vertoont. U kunt te allen tijde starten met deze training. Voordat u zich inschrijft, is het mogelijk om deel te nemen aan een (gratis) proefles. U kunt dan onze training ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De kosten bedragen 99,80 euro  voor 10 lessen (incl. btw en inschrijfgeld). U betaalt bij ons geen lidmaatschap.

Cursusdagen:
Woensdagavond en donderdagavond

Locaties:
Bathmen.
Indien u geïnteresseerd bent in onze hondentraining, kunt u zich telefonisch of per e-mail aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.