algemene informatie
De SOT- wandelingen volgens NORM bestaan uit praktijkgerichte oefeningen en zijn uitermate geschikt als u nog een probleem tegen komt tijdens een aangelijnde wandeling. Denk hierbij aan het trekken aan de lijn en het uitvallen naar auto's, fietsers of ander honden. Tijdens de aangelijnde wandeling lopen wij met meerdere honden door het dorp Bathmen en zoeken wij veel dagelijkse situaties op. Wij helpen u daar waar nodig is.
Beste hondeneigenaar,

Wij begrijpen dat u uw hond graag los laat lopen, maar helaas is dit niet op alle plekken toegestaan. Dit betekent dat u een groot gedeelte van de wandeling uw hond aangelijnd moet houden. Uit ervaring blijkt dat het bij veel hondeneigenaren ergernis kan opwekken als een hond zich dan niet op de juiste manier gedraagt. In sommige gevallen kan het zelfs voorkomen, dat u als hondeneigenaar het tijdstip van de wandelingen met  uw hond gaat aanpassen, om zo andere honden of bepaalde situaties te vermijden. Door dit vermijdingsgedrag wordt het probleem alleen maar groter.

SOT- wandelen
SOT- wandeling volgens NORM
U kunt deelnemen aan de SOT-wandeling met een hond van 6 maanden of ouder. U kunt zich per keer opgeven en zelf aangeven welke data u mee wilt lopen. De kosten bedragen 10,00 euro per les (incl. btw en inschrijfgeld).  Doe mee en geef u op voor een aantal van deze leuke maar vooral leerzame lessen.

Cursusdagen:
Zondagochtend 10:30 uur.

Locatie:
Bathmen.
Indien u geïnteresseerd bent in onze SOT- wandelingen, kunt u zich telefonisch of per e-mail aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Algemene informatie
In verband met de maatregelen zijn er geen SOT-wandelingen!