algemene informatie
De SOT- cursus volgens NORM is een cursus waarin u actief bezig bent met uw hond.  U leert volgens NORM hoe u uw hond het beste kan socialiseren, opvoeden en trainen, waardoor uw hond zich beter gaat gedragen en gaat luisteren.
U kunt deelnemen aan de SOT-cursus met een hond van 4 maanden of ouder. Om u en uw hond de juiste aandacht te kunnen geven, bestaat de groep uit maximaal acht honden. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig eerst zonder uw hond naar een les te komen kijken. U kunt dan onze cursus ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De kijkles is gratis. De kosten bedragen 99,80 euro  voor 10 lessen (incl. btw en inschrijfgeld). U betaalt bij ons geen  lidmaatschap.

Cursusdagen:
Maandagavond, dinsdagavond en zaterdagochtend

Locatie:
Bathmen.
Indien u geïnteresseerd bent in onze begeleiding, kunt u zich telefonisch of per e-mail aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Springt uw hond tegen mensen op?

Vindt u het vervelend dat uw hond aan de lijn trekt?

Loopt u een andere kant op als u een andere hond tegenkomt?

Heeft u een (adoptie) hond die alles nog spannend vindt of nog veel moet leren?

Is uw hond (extreem) druk en opdringerig?

Komt uw hond niet als u hem roept?

Is loslopen onmogelijk?

Als u deskundige hulp nodig heeft om hier mee aan de slag te gaan, geef u dan op voor een SOT- cursus volgens NORM. Wij begeleiden u graag.Beste hondeneigenaar,

Het socialiseren, opvoeden en trainen van een hond tot een lieve, leuke en betrouwbare huisgenoot is een hele kunst. Zeg maar gerust een hele kluif!  Zelfs eigenaren die al eerder een hond in huis hebben gehad, komen er weer achter dat dit nog niet meevalt.