algemene informatie
Er zijn in Nederland bijna net zo veel problemen met honden als dat er honden zijn. Vaak wordt naar een oplossing van probleemgedrag van honden op internet gezocht of wordt dit met vrienden, familie, buren, fokkers of dierenartsen besproken. Iedereen probeert met goede bedoelingen adviezen te geven op basis van eigen mening en vaak minimale ervaring. Dit is waarschijnlijk de reden dat deze adviezen, theoretisch gezien, een kern van waarheid bevatten, maar in de praktijk regelmatig een tegenstrijdige uitwerking hebben.
Indien u geïnteresseerd bent in een telefonisch consult, kunt u zich telefonisch of per e-mail aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Thuis gerelateerde problemen?
Heeft uw hond verlatingsangst?

Sloopt uw hond thuis alles?

Begroet uw hond de visite te enthousiast?

Gaat uw hond als een dolle te keer als de bel gaat?

Blaft u hond tegen alles en iedereen die langs loopt?

Gromt uw hond als u te dicht bij zijn voerbak of botje komt?

Is uw hond (extreem) druk en opdringerig?

Is uw hond bang, nerveus of agressief?

Als u hulp nodig heeft om met deze problemen thuis aan de slag te gaan, vraag dan een telefonisch consult aan volgens NORM. Wij geven u graag deskundig advies.
Het telefonisch consult volgens NORM is een advieslijn die u voorziet van informatie voor thuis gerelateerde situaties van uw hond. U leert volgens NORM hoe u en uw gezin hier het beste mee om kunnen gaan zodat u het probleemgedrag samen kunt oplossen.
SOT- telefonisch consult volgens NORM
De kosten van een telefonisch consult bedragen 25 euro per half uur (incl. btw, kennis en ervaring). U ontvangt achteraf een factuur.

Mogelijke tijden telefonisch consult:

Elke ochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur
Algemene informatie